Veneta Oskam

Advocaat

Veneta is sinds 1999 werkzaam als advocaat, waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht als letselschadespecialist. Hierbij heeft zij grote ervaring op het gebied van werkgeversaansprakelijkheid, beroepsziekten en niet-objectiveerbaar letsel en procedeert regelmatig over(onder meer) deze rechtsgebieden. Ook is zij bedreven in het begroten en afwikkelen van gecompliceerde letselschades waarbij bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers of jonge kinderen zijn betrokken. In januari 2018 heeft Veneta de overstap gemaakt naar V&A Advocaten.

In 2014 heeft Veneta de Grotius specialisatieopleiding Personenschade cum laude afgerond. Veneta is lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging voor Verzekeringswetenschap (VVVW) en de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en schadevergoedingsecht (VASR).

Veneta publiceert regelmatig en is redactielid van het tijdschrift Verkeersrecht en het Tijdschrift voor Vergoeding van Personenschade (TVP). Daarnaast is zij annotator van het tijdschrift Jurisprudentie Aansprakelijkheidsrecht (JA). In 2010 heeft Veneta de basisopleiding tot mediator afgerond, welke vaardigheden zij ook goed kan toepassen in het buitengerechtelijke traject.

logo